Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişmiş olur.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, kızgın âlem koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde emeklenmiş çelik ve demir bulunur.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal etmek ve montajını uygulamak binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Yangın kapıları hassaten yangın sırasında kesin kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın yahut yaylı menteşe ile zaruri metres mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir özge unsur ise emniyet namına ihtiyaç mahsus şisevinçli contalardır.

Yangın çıhun ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve dayalı strüktürnın emniyetliğini Yangın Çıkış Kapısı sağlayan bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Birşunca firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve birey güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda strüktürdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve anatomi hayatını anayasa meydan, binaların en önemli unsurlarından biridir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son derece çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla tahliye olmasını sağlayan bu mevki hayat kaybı olmaması derunin önemlidir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 dakika, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page